Sundhedshus_Thisted01-scaled.jpg

Rejsegilde. Første del af Thyhallen – Center for Sundhed tager form 

Vi rundede en milepæl i del I af det store projekt vedrørende etableringen af et nyt Thyhallen – Center for Sundhed. I rollen som bygherrerådgiver var det med stor glæde, at vi deltog i rejsegildet i Thisted. Dette første delprojekt indbefatter opførelse af en multihal med springfaciliteter og indbyggede træningsfunktioner, en aktivitetshal primært til boldspil i alle afskygninger samt en omfattende opgradering af centerhallen, som primært kommer til at huse elitesport herunder arenafunktion til større arrangementer.

Nøgleordet for Thyhallen har været transparens, fleksibilitet og fremtidig sammenhængskraft med delprojekt II og III, som omhandler et sundhedscenter og et aktivitetsbånd rundt om det samlede bygningskompleks. Det er en fornøjelse af være bygherrerådgiver, når tidsplanen følges, økonomien holder, og kvaliteten er i top.

Vi vil gerne sige tak til Thisted Kommune, det øvrige bygherrerådgiverteam med Keingart Space Activators og Etos Ingeniører, samt totalentreprenør Jakobsen & Blindkilde A/S for et rigtig godt samarbejde. Nu ser vi frem til det videre forløb og arbejdet med at realisere delprojekt II og III.

Se flere af vores sports- og idrætsbyggerier her.

Visualiseringer er udarbejdet af CUBO.