P+P arkitekter søger erfaren projektleder/sagsarkitekt

 

Har du god erfaring med projektledelse? Så har du mulighed for at blive en del af et team bestående af engagerede kollegaer, som brænder for styring, planlægning og bygherrekontakt.

Vi har gennem en længere periode oplevet positiv tilgang af opgaver indenfor såvel nybyggeri som renoveringsprojekter. For at fastholde og udbygge denne udvikling søger vi en erfaren projektleder/sagsarkitekt, der kan stå for sikker planlægning og gennemførelse af vores projekter.

 

Om jobbet

Som projektleder/sagsarkitekt vil du få en unik mulighed for at få ansvaret for et eller flere af P+P arkitekters mange og spændende projekter. Projekterne, som du får ansvaret for, afhænger af tegnestuens opgaver koblet med dine kompetencer og erfaring.

Dit naturlige drive og ejerskab som projektleder gør, at du målrettet vil arbejde for, at det projekt du arbejder på, bliver en succes. Det er især dit særlige talent for projektledelse, som gør, at du evner at sætte rammerne rigtigt fra starten af projektet. Du kender og styrer effektivt alle faserne i byggeprocessen – fx forstår du at inddrage relevante fagfolk og ved, hvordan man tackler de udfordringer, der opstår undervejs og kan træffe de beslutninger, som er nødvendige. Samtidig forstår du vigtigheden af, at dine projekter lever op til de aftalte rammer både i forhold til kvalitet, økonomi og tid.

Det, der også gør dig til en dygtig projektleder, er dit særlige talent for at kunne skabe positiv og konstruktiv dialog med andre. Du evner helt naturligt at tilpasse din kommunikation, så du møder respekt og accept hos de involverede parter, hvad end det er myndigheder, bygherrer eller samarbejdspartnere, som du er i dialog med.

Din effektive og åbne kommunikation bidrager til et tæt samarbejde internt på tegnestuen, så de udtænkte løsninger kan håndteres på en professionel måde af virksomhedens andre funktioner.

I forhold til eksterne samarbejdspartnere forstår du også vigtigheden af at kommunikere tydeligt med alle parter, så planer og rammer for igangværende og kommende projekter er sikret effektiv drift og bæredygtige løsninger.

Du trives godt i et miljø, hvor der er travlt, og hvor du finder det motiverende at arbejde med både planlagte projekter, akutte opgaver og situationer, hvor du bliver inddraget i tværfaglige opgaver.

Du trives tillige godt med at skulle have en stor kontaktflade og befinder dig derfor også godt i et miljø, hvor det er naturligt at netværke såvel internt som eksternt.

Du bliver en del af en dynamisk tegnestue, som er kendetegnet ved at have en flad struktur, hvor der er kort fra ide til handling, hvilket også giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger, når det er nødvendigt. Samtidig er der særligt fokus på at opbygge og fastholde et godt samarbejde med tegnestuens kunder.

Organisatorisk bliver du projektleder/sagsarkitekt og refererer direkte til en af P+P arkitekters partnere. Du bliver en del af et team, som har en unik position i forhold til at bidrage til tegnestuens rivende udvikling.

 

Vi forestiller os, at du har følgende faglige kvalifikationer:

 • Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt med 6-10 års erfaring inden for byggeri
 • Du har solid erfaring med planlægning, organisering og styring af byggeprojekter med stort volumen og/eller høj kompleksitet
 • Du har erfaring med styring af projektøkonomi, budgetlægning, opfølgning og rapportering
 • Du er vant til at styre både store og små projekter i forhold til tid, kvalitet og økonomi
 • Du har erfaring med at følge op på kvalitet og funktionalitet i hele gennemførelsesfasen
 • Du er vant til at forhandle kontrakter og samarbejde med entreprenører og eksterne rådgivere
 • Du er vant til at styre udbudsprojekter
 • Du er vant til at skulle sparre, koordinere, og varetage daglig operationel ledelse af fagfolk og samarbejdspartnere
 • Du går i dialog og er en dygtig kommunikator, der skaber en positiv og konstruktiv dialog med andre.
 • Du har erfaring med 3D-projektering i Revit
 • Du kan formulere dig på flydende på dansk i tale og på skift
 • Du er muligvis certificeret IPMA

 

Dine personlige egenskaber:

 • Du er proaktiv og beslutningsdygtig
 • Du har en naturlig autoritet og gennemslagskraft
 • Du har nemt ved at være inddragende og fleksibel i forhold til samarbejde og løsninger
 • Du kan perspektivere og har et godt overblik over dine opgaver
 • Du er en teamplayer, der er god til at bringe egne og andres ressourcer, erfaring og kompetencer i spil i processerne
 • Du er fuld af god energi, arbejder selvstændigt og vil gerne videreudvikle dine kompetencer med konkrete erfaringer fra en projektleders hverdag
 • Du er struktureret og kvalitetsbevidst, og du er endvidere serviceminded og hjælpsom

 

Løn og ansættelsesvilkår: Du ansættes i henhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen som projektleder kan du få yderligere oplysninger hos Jens J. G. Jakobsen på mail: jgj@pplusp.dk eller telefon: 4013 0236. Se endvidere www.pplusp.dk

 

Ansøgning med relevante bilag mailes til Jens J. G. Jakobsen, jgj@pplusp.dk

Mærk venligst din ansøgning ”Projektleder/Sagsarkitekt”.