Åbyen_Grenå-03.jpg

Opførelse af Åbyen i Grenaa

Vi er glade for, at vi nu kan offentliggøre, at vi sammen med Aalsrode Tømrerfirma og LB-Consult skal i gang med at opføre 2830 m² almene boliger for Boligselskabet B45 i Grenaa. Projektet er ét af to punkthuse og udgør med sine 30 lejligheder, første del af to etaper.

Punkthusene er placeret midt imellem byen og et rekreativt område, hvilket afspejles i byggeriets udformning. Med 5 etager ovenpå en ankomst- og parkeringsplint og en orientering i 365º tilbydes kig til både Grenaa midtby med kirketårnet som et dominerende pejlemærke samt Sundet vest for Grenaa.

Det nye byggeri tilbyder 4 forskellige lejlighedstyper i forskellige størrelser, alle med privat altan eller tagterrasse.

Byggeriet opføres i mørk tegl med subtile detaljer. Alle steder hvor man er i nærkontakt med bygningen – f.eks. ved indgange og altaner er der indarbejdet trælister som en varm og blød pendant til teglen. Der er arbejdet med store vinduespartier der inviterer lys og udsigt ind i boligerne. Basen med store åbninger og begrønning er med til at nedbryde overgangen mellem terrænet og plinten.