P+P arkitekter søger konstruktørpraktikanter til efteråret 2019

Som praktikant hos P+P deltager du i tegnestuens faglige miljø, hvor du vil blive involveret i konkrete projekteringsforløb.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du kommer rundt om faget og får lov at prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver. Vi arbejder typisk i projektteams, som du vil blive en naturlig del af.

Du kommer til at projektere i Revit Architecture. Herudover kommer du til at deltage i projekteringsmøder, byggeledelse, tilsyn, byggemøder, udarbejdelse af beskrivelser m.v.

P+P arkitekter arbejder indenfor et bredt arkitektonisk felt, og
har interessante opgaver, der spænder fra konceptudvikling, alment boligbyggeri, erhvervsbyggeri, idrætsbyggeri og undervisningsbyggeri. Du kan se eksempler på vores projekter ved at klikke her.
Hos P+P vægter vi den daglige brug af REVIT meget højt og vi arbejder intensivt med implementering og udvikling af nye innovative arbejdsprocesser.

Workflowet med BIM som omdrejningspunkt er blevet et vigtigt element i den digitale værdikæde og Revit er et af de værktøjer vi anvender til at understøtte denne proces. Da vores fokus på BIM-modellen er højt prioriteret igennem projekterne, vil du få en stor viden om hvordan BIM bidrager til optimale leveringer.
Erfaring med Revit Architecture er en nødvendighed – Office pakken og Project er en fordel.

P+P arkitekter har tegnestue i Aarhus centrum og i Thisted med sammenlagt 25-30 medarbejdere.
Vi tilbyder en god faglig og social tegnestue, med et højt fagligt ambitionsniveau, som vi forventer du deler. Har du lyst til at komme i praktik i et uformelt miljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes, så send en kortfattet ansøgning, vedhæftet eksempler på dine bedste projekter til arkitekt Niels Langballe, mail nsl@pplusp.dk