P+P søger erfaren konstruktør

 

Engageret og målrettet konstruktør med 3-5 års erfaring søges til projektering på spændende og varierede projekter.

 

P+P arkitekter tilbyder et selvstændigt job med gode mulighed for personlig udvikling, masser af ansvar og stor indflydelse på tegnestuens videreudvikling inden for det digitale byggeri. Du vil både komme til at arbejde i teams og selvstændigt med egne projekter. Vi er en tegnestue, der lægger vægt på at være en lydhør og seriøs med- og modspiller internt såvel som over for vore kunder og samarbejdspartnere.

 

Du vil få en travl arbejdsdag, med masser af udfordringer i tæt samarbejde med tegnestuens dygtige kollegaer. Vi ser os selv som en uformel arbejdsplads med et højt fagligt niveau i et humoristisk og afslappet miljø. Vi beskæftiger i dag ca. 30 medarbejdere i Aarhus og Thisted, og vores pallette af kompetencer omfatter alt indenfor rådgivning ved nybygning og renoveringer af boliger, erhverv, idræt, sundhed, omsorg og kulturarv.

 

Som projekterende konstruktør forventer vi, at du:

  • er uddannet bygningskonstruktør
  • har min. 3 års relevant erfaring med projektering
  • har godt indblik i projektering med Revit/BIM og  beskrivelse i bips
  • er innovativ og har lyst til at bidrage til videreudvikling af tegnestuens Revit-familier etc.
  • arbejder selvstændigt
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • er struktureret og kvalitetsbevidst

Løn og ansættelsesvilkår: Du ansættes i henhold til gældende overenskomst. Herudover tilbyder vi frokostordning og en aktiv personaleforening.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen som konstruktør kan du få yderligere oplysninger hos Jens J. G. Jakobsen på mail: jgj@pplusp.dk eller telefon: 4013 0236. Se endvidere www.pplusp.dk

Ansøgning med relevante bilag mailes til Jens J. G. Jakobsen, jgj@pplusp.dk

Mærk venligst din ansøgning ”Konstruktør”.