PRAKTIKPLADS

P+P arkitekter søger arkitektpraktikanter til efteråret 2020

Som praktikant hos os får du mulighed for at deltage i de kreative processer på tegnestuen og vil blive en del af et team af 25 arkitekter og konstruktører der arbejder indenfor et bredt arkitektonisk felt.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du kommer rundt om faget og får lov at prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver og deltage i de arkitektkonkurrencer som tegnestuen løbende deltager i . Vi arbejder typisk i projekt- og konkurrenceteams som du vil blive en naturlig del af. Det forventes at du arbejder selvstændigt, og vil være i stand til at skitsere, konceptualisere og italesætte projekter i samarbejde med dine mere erfarne kolleger.

P+P arkitekter arbejder med en vifte af opgaver af arkitektonisk mangfoldighed indenfor nybyggeri, renovering og kulturarv. Du kan se eksempler på vores projekter ved at klikke her.

  • Vi arbejder ud fra at se nye vinkler i det enkelte projekt og er ikke tilfredse med vanetænkning.
  • Vi har fokus på brugernes behov og skaber projekterne ud fra en procesorienteret tilgang hvor dialog og tværfaglighed er afgørende.
  • Vi er en social tegnestue, med et højt fagligt ambitionsniveau.

Du skal være i gang med en arkitektuddannelse og beherske et af de skandinaviske sprog og have erfaring med de gængse it-værktøjer.

Vi kan både tilbyde praktikplads i Aarhus og i Thisted. Enten det ene sted, eller i en kombination, så du får mulighed for at opleve hverdagen på både et lille lokalt og et mellemstort kontor.

Har du lyst til at komme i praktik i et uformelt miljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes, så send en kortfattet ansøgning, vedhæftet eksempler på dine bedste projekter og send dem pr. mail til job@pplusp.dk